Illumination terrace 光明臺 | tai hang road 大坑道: living room by nelson w design, modern wood wood effect | homify
Illumination Terrace 光明臺 | Tai Hang Road 大坑道:  Living room by Nelson W Design, Modern Wood Wood effect
Illumination Terrace 光明臺 | Tai Hang Road 大坑道:  Living room by Nelson W Design, Modern Wood Wood effect
Illumination Terrace 光明臺 | Tai Hang Road 大坑道:  Living room by Nelson W Design, Modern Wood Wood effect
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

A concealed door is blended into the TV cabinet and also used to separate living and sleeping area.

Colour: Beige
Material: Wood
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.