Villa amanzi: living room by original vision | homify
< >
Villa Amanzi:  Living room by Original Vision
< >
Villa Amanzi:  Living room by Original Vision
< >
Villa Amanzi:  Living room by Original Vision
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Nestled in a cascading, west facing ravine, with a dramatic slab of rock defining its northern edge, Villa Amanzi commands stunning views over the azure blue of the Andaman Sea.

The principal defining element is the rock. It dominates at every juncture, resonating on first approach, through the migration from public to private space where one is almost forced to touch it. It is prevalent down the entrance steps, through the living and upper terrace and descending through family areas and beyond down a steep jungle path that arrives at a secluded shale beach, flanked by the same seam that bade welcome 60 metres above. The home has grown out of the rock. The upper bedroom wing rests upon it, forming a bridge under which the living space completely opens on to the gardens. The line between indoors and out has disappeared, encouraging a lifestyle and use that is unashamedly modern but quintessentially tropical.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.