Bedroom by matos architects | homify
< >
 Bedroom by Matos Architects
< >
 Bedroom by Matos Architects
< >
 Bedroom by Matos Architects
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Situated on a beautiful site on Tagus River Water Front in Palhais, disregarding the Tagus River in Lisbon’s south side area, this house has been intended to react to the requirements of a developing retired Business man. The building is divided into two unmistakable structure shapes arranged around a focal yard. The section structure houses the primary living regions to the ground floor and the 2 expert suites, with all spaces getting to waterway sees. The structure are joined by means of a transitional display space that suits an expansive kitchen and living space that open onto the focal yard and river side. The back structure was intended to suit a wall, giving them an autonomous living zone, whilst as yet keeping up visual and physical associations with the fundamental house spaces.

Colour: Wood effect
Material: Solid Wood
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.