Dining room by matos architects | homify
< >
 Dining room by Matos Architects
< >
 Dining room by Matos Architects
< >
 Dining room by Matos Architects
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Situated on a beautiful site on Tagus River Water Front in Palhais, disregarding the Tagus River in Lisbon’s south side area, this house has been intended to react to the requirements of a developing retired Business man. The building is divided into two unmistakable structure shapes arranged around a focal yard. The section structure houses the primary living regions to the ground floor and the 2 expert suites, with all spaces getting to waterway sees. The structure are joined by means of a transitional display space that suits an expansive kitchen and living space that open onto the focal yard and river side. The back structure was intended to suit a wall, giving them an autonomous living zone, whilst as yet keeping up visual and physical associations with the fundamental house spaces.

Colour: Wood effect
Material: Solid Wood
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.