The Spacious Reception:  Corridor & hallway by Sensearchitects_Limited
The Spacious Reception:  Corridor & hallway by Sensearchitects_Limited
The Spacious Reception:  Corridor & hallway by Sensearchitects_Limited

A contemporary oak filled residential house with a spacious reception to put on your favourite shoes.  We have also designed coat hangers on the opposite side of the wall so that your winter coats and summer beach hats can be ready in no time.

Colour: Wood effect
Material: Wood
Credits: Sensearchitects Limited
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.