Living room by 何侯設計 ho + hou studio architects , | homify
<
 Living room by  何侯設計   Ho + Hou Studio Architects ,
<
 Living room by  何侯設計   Ho + Hou Studio Architects ,
<
 Living room by  何侯設計   Ho + Hou Studio Architects ,
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

This 120SM2 apartment for a young women is an exercise in restraint. Minimum use of color and material palette was essential. White terrazzo flooring for the public spaces, Bleached oak kitchen counter and white cabinets, beige flooring and tiles in the bedroom completes the entire assemble.

The main spatial feature revolves around an open kitchen extending to a cantilevered dinning table and the living room beyond. A full width window bay filters in generous afternoon light. And a window banquette unifies the apartment.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.