Kitchen by 樂沐室內設計有限公司 | homify
< >
 Kitchen by 樂沐室內設計有限公司
< >
 Kitchen by 樂沐室內設計有限公司
< >
 Kitchen by 樂沐室內設計有限公司
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

空間的規劃與窗戶平行,光線得以傾瀉進每個角落,樓梯倚著水泥牆,扶手與階梯線條如牆上裝置,順勢帶出了空間的高度;隨著一步步,看著空間與光影移徙,沒有華麗的材質去干涉這自然的變化,展現出空間最原始的表情;中島如空間的主角、舞台,料理著美味的佳餚,坐在吧台椅上看著窗外放鬆,休閒與功能兼具;大面落地窗簾像一畫布,襯著家具,構成一幅美麗的畫;家、由屋主創造出他夢想中該有的樣子,也是使人最放鬆自在的空間。

Colour: White
Material: Wood-Plastic Composite
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.