Sorrento tower: study/office by artta concept studio | homify
< >
Sorrento Tower:  Study/office by Artta Concept Studio
< >
Sorrento Tower:  Study/office by Artta Concept Studio
< >
Sorrento Tower:  Study/office by Artta Concept Studio
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

For this interior we have used a mixture of dark and bright colours to create a sophisticated atmosphere. As well as using vertical and horizontal patterns around each room to emphasis the space, making it look taller and wider.

The rooms have been kept minimal with a lot of storage spaces. The main room have been kept white so that the natural lighting from the windows will enhance the brightness of the room creating a warm and comfy ambience.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.