Double garage by peach studio | homify
 Double Garage by Peach Studio
 Double Garage by Peach Studio
 Double Garage by Peach Studio
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Complete refurbishment of a large three-bedroom house in Thorpe Bay, Essex. Our private client requested a neutral palette with a simple but beautifully elegant design that would feel as relaxing as seaside area that the property sits into.

A grey and blue palette with material’s such as marble, white wash oak and brushes stainless steel was used to create an simple but elegant design that would stand the test of time. Built in areas for the clients prize terrapins and tropical fish were also elegantly designed to fit into bespoke joinery effortlessly for easy access while looking beautiful.

Colour: Grey
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.