Atlas guesthouse: corridor & hallway by biggerthanstudio | homify
Atlas Guesthouse:  Corridor & hallway by BIGGERTHANstudio
Atlas Guesthouse:  Corridor & hallway by BIGGERTHANstudio
Atlas Guesthouse:  Corridor & hallway by BIGGERTHANstudio
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Atlas Guesthouse is a converted residential unit which has been subdivided into nine smaller rooms and a lobby area. The intent was to provide a hospitality experience that was reasonably spacious and of a standard higher than what was available to the target market. The design creates a unified hospitality experience throughout the spaces starting from the lift lobby through to the check-in lobby and into the rooms. Four signature rooms have an open view towards Kowloon Park. They are designed with raised platforms and mattresses in response to deep structural elements in order to keep the experience closer to the floor giving the sense of a larger volume.

Colour: White
Material: Wood
Credits: Biggerthanstudio Limited
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.