Carport by bacd studio, | homify
 Carport by BACD Studio,
 Carport by BACD Studio,
 Carport by BACD Studio,
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Sited behind a danish rowhouse, the backyard bikeshed defines an entry from the adjacent street, while screening the private garden. A simple square footprint, clad with black-stained vertical timber, incorporates thoughtful details giving rhythm to the structure. A subtle pitch to the roofline reveals the green roof, visually linking the garden to the sky.

Colour: Black
Material: Wood
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.