Round house: garden by original vision | homify
Round House:  Garden by Original Vision
Round House:  Garden by Original Vision
Round House:  Garden by Original Vision
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

One of the most challenging aspects of this remodeling project was the circular design of the original structure. To reduce the impact of awkward angles and junctions, the cylindrical volumes have been sculpted into a series of interpenetrating spaces, including a large double height void that can be opened up and closed down depending on use.

Whilst the core of the materials and finishes are light and complimentary, some contrasting elements have been introduced to create depth and solidity.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.