Clearwater bay house: pool by original vision, modern | homify
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

The owner's preference for patterns and fabrics has been infused into this home set in one of Hong Kong's hillside villages overlooking Lobster Bay. The ground floor has been configured to make the most of the interior and garden space, allowing the two to be unified and focused onto a central swimming pool. This openness continues through to the upper floors with the bedrooms and family areas, where expansive use of large sliding doors and windows allows the walls to open up and enjoy the green and waterfront views.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.