Stanley penthouse: dining room by original vision | homify
Stanley Penthouse:  Dining room by Original Vision
Stanley Penthouse:  Dining room by Original Vision
Stanley Penthouse:  Dining room by Original Vision
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

By combining two already spacious penthouse apartments, the space required to create a loft style environment was amply met. Simplicity, openness and light are the principal contributory elements to this empty nest with the main living, dining and kitchen space being the focus onto which all other rooms open.

Textures and colours are kept natural and complimentary providing a contemporary yet warm ambiance that reflects the youthfulness of the owners. The roof space has been transformed into an open BBQ deck with dining and lounging functions and provides an easily accessible green space that compliments the openness of the interior.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.