Stanley penthouse minimalist kitchen by original vision minimalist | homify
Stanley Penthouse Minimalist kitchen by Original Vision Minimalist
Stanley Penthouse Minimalist kitchen by Original Vision Minimalist
Stanley Penthouse Minimalist kitchen by Original Vision Minimalist

By combining two already spacious penthouse apartments, the space required to create a loft style environment was amply met. Simplicity, openness and light are the principal contributory elements to this empty nest with the main living, dining and kitchen space being the focus onto which all other rooms open.

Textures and colours are kept natural and complimentary providing a contemporary yet warm ambiance that reflects the youthfulness of the owners. The roof space has been transformed into an open BBQ deck with dining and lounging functions and provides an easily accessible green space that compliments the openness of the interior.

Similar Photos
Comments