Clearwater bay villa: terrace by original vision, modern | homify
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

One of the main objectives in this project was to make careful use of the limited available external space. By opening up the entire living area wall and creating an attractive pool deck, the exterior has become fully integrated. Open planning and clean, contemporary detailing also help to enhance this sense of space with the living, dining and kitchen functions sharing the same volume in a split level configuration. Natural and complimentary materials and textures used consistently throughout the home act as a cohesive element binding all rooms and spaces into a unified composition.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.