Houses by 工藤宏仁建築設計事務所 | homify
< >
 Houses by 工藤宏仁建築設計事務所
< >
 Houses by 工藤宏仁建築設計事務所
< >
 Houses by 工藤宏仁建築設計事務所
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

This is a multi-unit residence, where living spaces, working spaces and a piano classroom of one family unit is added to the existing building of another unit. The spiral roof stretches to the roof garden that functions as soundproof, to the wooden deck, and to each room, creating spaces for everyday family activities. Above the roof, the ocean and the mountains can be viewed—an environment that remains the same as the city changes.

Location ; Kamakura-shi,Kanagawa,Japan

Total Floor Area ; 388.20㎡(New building Area ; 269.21㎡・Existing building Area ; 118.99㎡)

Structural System ; Wooden structure

Photographer ; Koichi Torimura

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.