Solero Parasols

Reviews

Vorig jaar een mooie parasol gekocht bij Solero, dit jaar goed gebruik van kunnen maken. De afstelling bleek echter niet helemaal correct en is door een Solero monteur binnen een dag perfect opgelost.
6 months ago
Ongeveer 8 jaar geleden hebben wij een mooie Solero parasol gekocht, waar we altijd veel plezier aan hadden en nog steeds. Helaas begon het parasoldoek te slijten. Afgelopen donderdag contact opgenomen met Solero Best. Dezelfde dag kregen we antwoord dat er nog enkele doeken op voorraad waren ondanks dat de parasol uit de collectie is. We hebben direct een nieuw doek besteld. Donderdag gemaild en zaterdag weer een nieuw doek aan de parasol. Bedankt voor de snelle en goede service.
6 months ago
Wij bevelen Solero parasols van harte aan. De parasols zijn prachtig en duurzaam. en de service is meer dan uitstekend. Zowel de monteur als de medewerkers van het service loket beantwoorden vragen snel en adequaat. Ook bij bezoek in de showroom is er een meer dan hartelijke ontvangst. en men denkt mee in oplossingen.
7 months ago
Geweldige service van deze winkel. Wij hadden een super grote parasol gekocht en met opzetten bleken er kleine laddertjes in de bekleding te zitten. Daarover gemaild en direct als reactie gekregen: "geen probleem we komen dit oplossen". En dat deden ze, een week later kwam er iemand bij ons thuis een nieuw doek ophangen. Geweldig.
8 months ago
Naar mijn mening zou het kopen van parasols( een luxe product) leuk moeten zijn, waarbij je onderaan de streep blij bent met het product en je gemaakte keuze voor dit product. Helaas is mijn ervaring met Solero parasols zeer teleurstellend als het gaat om "de gang van zaken". Door een administratieve fout aan de zijde van Solero belandde ik geheel onterecht( uiteindelijk toegegeven door Solero!) in de hoek van de wanbetaler, met aanmaningen, matineuze telefoontjes etc tot gevolg. Een zeer onprettige situatie, die n.m.m duidt op een onprofessionele bedrijfsvoering!
9 months ago
Solero heeft de betonvoet van de parasol in het gazon gestort, dit wilden wij graag aangezien de parasol 4x4 meter is. Dit is vakkundig gedaan. Er worden duidelijke afspraken gemaakt. Men is op tijd en de service van het bedrijf is echt super. Wij hebben de parasol nu 2 jaar en willen er nog een knikarmzonnescherm bij hebben van dezelfde kleur. Gebeld met Solero. Geen probleem, er wordt een kleurstaal opgestuurd zodat het makkelijker wordt om de juiste kleur er bij te zoeken. Kwaliteit van de parasol en de service zijn echt fantastisch. Een aanrader.
10 months ago
Bestelling via web-site vlot en zonder enig probleem. Levering en plaatsing binnen enkele dagen. Plaatsing zelf zeer snel door vriendelijke medewerker.
10 months ago
Door even niet op te letten is een rukwind onder m'n nieuwe parasol gekomen (paar maanden oud), waardoor de hele parasol uit z'n fatsoen was. Door deze pech is Solero parasols ons tegemoet gekomen en hebben wij de onderdelen met 50% korting mogen aanschaffen. Later bleek dat de hele parasol ontzet was, dus zijn ze deze komen ophalen. Op hun locatie weer als nieuw gerepareerd en weer teruggebracht. Ook weer tegen een schappelijke prijs. Ze reageren snel en de service is top! Chapeau!!!
11 months ago
Supergoede service. Klein probleempje met doek, vanmorgen gemaild, vanmiddag is er al iemand geweest om het doek te vervangen.
11 months ago
Uitstekend geholpen en meegedacht met het vervangen van onze parasols. Wij zijn meer dan tevreden over de service en de afhandeling.
about 1 year ago
Parasol besteld voor de verjaardag van mijn vrouw, had hem graag op specifieke dag en tijdstip geleverd en firma is hem persoonlijk komen brengen. Ook supervlot contact, zeer snel reactie. Mooie site met goede uitleg in detail over de producten. Aanrader !
about 1 year ago
Geweldige parasols en een nog betere service. Wij hadden problemen met onze parasol van een paar weken oud, dit werd snel en professioneel opgelost door hem om te ruilen voor een nieuwe. Een aanrader!!!
over 1 year ago
Op mijn vraag wat ik kon aanvangen met een doek dat binnenin verkleurt, werd mij prompt een gratis vervanging aangeboden! 10/10 voor dienst na verkoop. buitengewoon!
over 1 year ago
Een bedrijf dat van het begin tot het einde zegt wat het doet en doet wat het zegt. Alleen dat is al een groot pluspunt. Daarbij komt dat de geleverde Solaro Laterna Pro van een bijzondere hoogwaardige kwaliteit is en aan alle hooggespannen verwachtingen voldoet. Chapeau.
over 1 year ago
Ondanks dat ik de parasol ergens anders gekocht heb, toch een trekkoord ontvangen. Geweldige service.
over 1 year ago
Zeer tevreden zijn wij over de kwaliteit van de parasols die wij al weer enige jaren geleden aanschaften. Ook de service 'après vente' is fantastisch: onze gasten bedienen de parasols zelf en onlangs brak, door verkeerd gebruik, een onderdeel af. Een nieuw onderdeel werd terstond opgestuurd naar Frankrijk en dat ook nog eens gratis. Châpeau!
over 1 year ago
Wat een service! Een defect onderdeel aan mijn Prostor4 na jaren tevreden gebruik wordt kosteloos opgestuurd. Helaas nog een defect onderdeel geconstateerd in een plastic onderdeel. Durf het niet nog een keer te vragen ;-) M. vr. gr. Leo den Engelsman Heerhugowaard
over 1 year ago
Miste een moertje/boutje van parasol. Keurig vanuit donorframe vanuit service deze kosteloos 1 setje toegestuurd, wrv. dank. idem keurige tip om eea zoveel als kan goed vast te zetten. Nette service. Wolters, Almere
almost 2 years ago
zeer goede parasols en ook zeer goede service. Een voorbeeld na 2 jaar oplader batterij verloren en ze sturen hem zonder kosten terug op.
almost 2 years ago
Wij kochten een Salero Parasol de Laterna vrijhangende deze werd snel geleverd, maar na het opzetten van de parasol bleek dat wij zelf geen goede keus hadden gemaakt wij vonden hem te klein. Gelijk contact op genomen met Solero en uitgelegd dat wij de verkeerde keus hadden gemaakt en het ons probleem was maar of ze iets voor ons konden doen. Wat een top bedrijf ze dachten met ons mee en vroeg wat we wel wilden. Het werd de Palestro Parasol en konden deze omruilen. Ruim een week later zijn de parasols omgeruild en zijn wij super tevreden over de zeer goede service en blij met onze Parasol!
almost 2 years ago
Super parasols, stevige kwaliteit en zelfs de service is top. 3 jaar na aankoop een defect, gratis opgelost door Solero!
almost 2 years ago
Zeer professioneel bedrijf met snelle en goede service, vriendelijk personeel! Wij hebben mooie degelijke horeca parasols gekocht. Ons terras ziet er top uit! Absolute aanrader!! Dank jullie wel!
about 2 years ago
Snelle en duidelijke offerte mogen ontvangen waarna de opdracht spoedig en netjes op locatie werd afgeleverd e& gemonteerd. Een bedrijf met een bedrijfsvoering die het nog snappen en klaar staan voor hun klanten.
over 2 years ago
Hallo Compliment voor de service van onze parasol die in het verleden is geplaatst. Maakte veel geluid bij het draaien. Is perfect opgelost , Onze dank is groot , top top top
over 2 years ago
Wij kochten in mei een Solero Parasol type Palestro van 4.0 x 4.0 m Anderendaags werd deze reeds geleverd . Wij hadden ankerbouten in de grond voorzien maar er niet op gelet dat deze ankers te hoog kwamen en daardoor de parasol niet kon verdraaid worden . Een paar mailtjes verder kreeg ik de oplossing . Nu een 6 tal maanden later stond de parasol letterlijk in regen en vooral wind en waren wij vergeten deze op tijd dicht te klappen . Gevolg : parasol wou niet dichtklappen . Dit op een zondag gemeld , en reeds dezelfde dag kreeg ik antwoord met raad ; De maandag werd ik zelfs door Solero zelf gebeld en met behulp van hun goede raad staat hij nu netjes opgeborgen in zijn hoes ; Dergelijk service heb ik NOOIT eerder meegemaakt en het doet enorm deugt te melden dat er nog bedrijven bestaan die dergelijke snelle en adequate service leveren ; Ik dank langs deze weg nogmaals al het personeel en kan iedereen Solero 100 % betrouwbaar aan bevelen Fernand Taverniers Hoegaarden België
over 2 years ago
De Palestro zweefparasol besteld,ontvangen en geplaatst inclusief grondanker. Zeer tevreden over product en gebruiksvriendelijk.
over 2 years ago
De parasol is vorig jaar geplaatst echter de hoogte moest worden aangepast. Solero heeft dit zeer snel en kostenloos gedaan! Zeer snelle en kosteloze 'after service' ! Top
over 2 years ago
super service! zelfs tijdens drukke tijden zeer snel en kosteloos geholpen! kan niet anders zeggen dan een super service.
over 2 years ago
Onze zweefparasol van 3 jaar oud wilde niet meer open. De volgende dag al kwam de monteur die het euvel in 3 minuten oploste. Kosten:,€ 0 wat een geweldige service.
over 2 years ago
Super snelle en goede service. Zonder gedoe een door mij verkeerd bestelde parasol snel mogen ruilen. Top
over 2 years ago
We hadden een probleem met de draaiknop van onze parasol (2 jaar geleden aangekocht online) die niet meer vast kon gezet worden. Solero Parasols gekontakteerd met de vraag of ik een nieuwe kon aankopen. Ik kreeg als antwoord dat een gratis vervangstuk zou worden opgestuurd. De dag nadien zat het in mijn bus. Wat een service! Hartelijk dank. Mario Vaneechoutte, Kalken, België.
over 2 years ago
Heel fijn bedrijf! We zijn super goed geholpen door Pim van Keulen. Nam alle tijd voor onze vragen en dacht goed met ons mee. Parasol gratis thuisbezorgd en het is echt een zéér goed product! Ik adviseer iedereen gewoon even binnen te lopen bij de showroom en naar Pim te vragen voor deskundig advies! Top!
over 2 years ago
Door een windstoot was ons frame stuk. Solero bezorgde ons aanvankelijk een herstelsetje, maar toen dit niet lukte werd tegen een correcte prijs een nieuw frame geleverd. Heel tevreden met de snelle opvolging en aangename conversaties.
almost 3 years ago
Na 9 jaar veel plezier te hebben gehad van mijn eerste Solero parasol heb ik weer een prachtige nieuwe parasol gekocht bij Solero Parasols. De reden om weer een parasol bij Solero Parasols te kopen is dat het bedrijf een uitstekende service heeft, de parasols zijn voorzien van een zeer hoge kwaliteit en een supermooi design hebben. Een aanrader voor iedereen die een mooie en degelijke parasol zoekt.
almost 3 years ago
3 maanden na aanschaf parasol uit de verpakking gehaald bleek het doek beschadigd. 1 telefoontje later en met een super snelle reactie op de mail lag er binnen een paar dagen een nieuw doek op de deurmat. Super service, kan niet anders zeggen. Dikke duim 👍
almost 3 years ago
Via de mail contact opgenomen voor advies over vervanging van onze oude tuinparasol. Zijn goed, tijdig en volledig door Sam van Solero geinformeerd. Gekozen voor de Frarello Pro in taupe. Met een goede logistieke afstemming werd de parasol de volgende werkdag afgeleverd. Chapeau laat de zon maar schijnen
almost 3 years ago
Bij een eerste bezoek aan Solero Parasols te Best werden we door Sam van Keulen prima ontvangen en kregen we deskundig advies op maat. Uit diverse parasols konden we kiezen maar op grond van de verstrekte informatie viel toch de keus op de Fuerto Pro; een (horeca)parasol die gemakkelijk door iedereen te bedienen is en 360 graden kan draaien. Een professionele parasol met mooi doek en voorzien van fraaie logo's. De plaatsing van de voet in beton gebeurde vakkundig en er werd zeer netjes gewerkt. Ook Giovanni heeft secuur de parasol op de voet geplaatst en uitleg gegeven.. Kortom helemaal af! De bewoners van het Zorgcentrum Berkenstaete te Son en Breugel (onderdeel van Zorggroep Archipel) zullen er vele jaren plezier van gaan hebben. Met Sonnige groet, Leny Achten (St. Vrienden van Berkenstaete Vz.)
almost 3 years ago
Goed product, uitstekende service, gratis thuisbezorgd binnen 1 dag!
over 3 years ago
Hele goede kwaliteit en een enorm goede service. Ik kan het iedereen aanraden!
over 3 years ago
Bedankt Solero Team, het overleg aan de telefoon om de juiste parasol te bepalen was heel prettig en ivm de gewenste kleur hadden we geteld op minimaal 2 weken levertijd. Wat een verrassing toen een paar dagen later de parasol al geleverd werd :) De hulp bij het opzetten was ook top service.
almost 4 years ago
Alles tiptop zowel de communicatie / advies, de levering en natuurlijk de parasol zelf. Heel blij met onze Solero Fratello Pro. Wij kozen taupe en het is prachtig.
almost 4 years ago
Zeer tevreden met de keuze van de Cielo Pro Platinum Parasol. Nadat we toch een ander kleur doek wilde maakte Solero daar geen enkel probleem van en bezorgde ons onmiddellijk een ander nieuw doek. Uitstekende service, goede kwaliteit. Prettige dienstverlening!
almost 4 years ago
Zeer goede snelle service. We mochten zelfs langskomen terwijl ze eigenlijk gesloten waren. Goed product, snel geleverd. Echt een dikke 10
almost 4 years ago
Request review