築青室內裝修有限公司: Interior Architects in 台中市 | homify
築青室內裝修有限公司

築青室內裝修有限公司

築青室內裝修有限公司
築青室內裝修有限公司
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

PROJECTS

設計是為了解決問題而產生的方案,而不是製造問題的結果。

我們必須先了解不同業主的生活背景與習慣,並針對他們的空間需求提出合理的空間配置及流暢的動線規劃;針對理性的限制提出解決方案並進而發想出更好的設計創意,常常是我做設計一個起始點。在規劃出合理的空間架構後,設計師再運用其美學涵養及敏銳的觀察力,讓線條切割的比例以 及材質顏色的搭配都能達到令人舒服的和諧感。將業主理性的需求延伸至整體空間的感性呈現 ,讓空間完全成為一個專屬於業主的生活場所,是我們對每一個設計案所設定的目標。

Address
懷德街31巷15號
408 台中市
Taiwan
+886-939536691 www.arching.com.tw
Prof pin.png%7c24.155197,120