Millimeter Interior Design Limited

Millimeter Interior Design Limited

Millimeter Interior Design Limited
Millimeter Interior Design Limited
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Harbour Green

This apartment is surrounded by tall buildings and with all windows facing north-south, the concern was that natural lighting permeate through the depth of living area. Being impossible to bring in sunlight, the designer decided to mount a yellow cabinet on the wall to brighten up this dark living area.

Location
Hong Kong

Admin-Area