Sensearchitects Limited

Sensearchitects Limited

Sensearchitects Limited
Sensearchitects Limited
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Tai Po House

A renovation of a two story house in the countryside of Hong Kong of approximately 3700 sqft.  The Client was looking for something simple with a colour theme that can blend with its surroundings.  Various structural alterations were made throughout the house to bring in natural sunlight as well as making voids and double height space to enhance the communication of family members.  Not only were natural building materials used throughout the house, but we also applied a special paint on the exterior of the building that can reduce the amount of heat gain and therefore saving energy bills for the client at the same time.

Location
Hong Kong
  • A dining room without boundaries

    The dining room was so designed such that its space can extend into the gardens as well as reaching the open kitchen without any efforts.  Think of a BBQ party where the indoor and outdoor space can be utilised to invite the friends you love.

  • Deck and Pool

    The garden and the raised timber deck serves to extend the interior space of the house allowing your children to creatively extend their play space.

Admin-Area