GW Architectural

Laundry Cottage, High Urpeth

The client for this project has a historic family connection to the land & area. The proposed small holding is to re- instate the families lost farming connection. The proposed house is at the heart of the proposed sustainable lifestyle and development. The house will use straw bales for insulation and the construction & materials will limit carbon footprint & modern chemical treatments. A carbon natural home to meet the family's heating, power & food requirements with long term sustainable goals.

  • Laundry Cottage, High Urpeth GW Architectural

    Laundry Cottage, High Urpeth

  • Laundry Cottage, High Urpeth GW Architectural

    Laundry Cottage, High Urpeth

  • Laundry Cottage, High Urpeth GW Architectural

    Laundry Cottage, High Urpeth

Admin-Area