Artta Concept Studio

Artta Concept Studio

Artta Concept Studio
Artta Concept Studio
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Hotel Ease Access

Initially a commercial building now transformed into a Teahouse-like hotel located in Kwai Chung. The concept is to bring in different elements such as concrete, wood and matte—with less reflection so that the rooms would have a balanced and comfortable atmosphere.

This hotel is themed by nature and to capture this essence we have used planter boxes around the hotel to bring in nature from the outside into the interior to create a warm and cosy ambience. We have used wooden colours combined with shades of grey and white for a neutral atmosphere. With a mixture of materials such as carpet and concrete juxtaposed with unique patterns around the decor enhances a modern and stylish hotel.

  • Hotel Ease Access:  Hotels by Artta Concept Studio

    Hotel Ease Access

  • Hotel Ease Access:  Hotels by Artta Concept Studio

    Hotel Ease Access

  • Hotel Ease Access:  Hotels by Artta Concept Studio

    Hotel Ease Access

  • Hotel Ease Access: modern Bedroom by Artta Concept Studio

    Hotel Ease Access

  • Hotel Ease Access: modern Bedroom by Artta Concept Studio

    Hotel Ease Access

  • Hotel Ease Access:  Hotels by Artta Concept Studio

    Hotel Ease Access

  • Hotel Ease Access:  Hotels by Artta Concept Studio

    Hotel Ease Access

  • Hotel Ease Access: modern Bedroom by Artta Concept Studio

    Hotel Ease Access

  • Hotel Ease Access:  Hotels by Artta Concept Studio

    Hotel Ease Access

  • Hotel Ease Access:  Hotels by Artta Concept Studio

    Hotel Ease Access

Admin-Area