Artta Concept Studio

Artta Concept Studio

Artta Concept Studio
Artta Concept Studio
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Regal Court

A harmonised-centred resident for this apartment from the use of gold and a combination of different shades of white to create a relaxing and comfortable atmosphere for our client. In the living room we have used lights that can be adjusted in different angles as well the gradient of the dimming.

We have also used partition panels for our client to be able to change the size of their rooms that leads them into a walk-in wardrobe. To enhance space in this apartment we have created a storage room but kept it concealed. The interior is also cat-friendly with shelves attached on the walls for the cats to roam around.

  • Regal Court

  • Regal Court

  • Regal Court

  • Regal Court

  • Regal Court

Admin-Area