Artta Concept Studio

Artta Concept Studio

Artta Concept Studio
Artta Concept Studio
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Ginza Plaza

We have given a refreshing new look for Ginza Plaza, located in Mong Kok. With the interior having limited space we therefore use a combination of linear metals and sharp angles to emphasis space and evoke a timeless atmosphere, This helps to create a strong sense of infinity in the shopping centre, perfect for the customers who love to shop.

Black and white is consistent throughout the interior to keep the atmosphere cool and chic. The lighting used also makes the colour bounce off each other and instantly making the centre brighter with an airy environment. As designers, we express our feelings through space and by using innovative space strategies we have enhanced the shopping centre with a unique style. This is created from using a lot of vertical and horizontal lines on the walls and ceilings to show detail and increase spaciousness. The overall look is minimal but current and modern, which suits our clients young target audiences who shop around in Mong Kok.

  • Ginza Plaza

  • Ginza Plaza

  • Ginza Plaza

  • Ginza Plaza

  • Ginza Plaza

  • Ginza Plaza

Admin-Area