Artta Concept Studio

Artta Concept Studio

Artta Concept Studio
Artta Concept Studio
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Eat @ Ease

An eye-pleasing warehouse inspired restaurant that has a modern industrial vibe is adorned by raw and tough materials. This can be seen from the use of rustic metal and antique steel finishing on the loft area of the bar frame structure. The open kitchen uses cranberry coloured bricks to enhance the industrial-look combined with exposed steel pipes on the ceiling.

We have used roller shutters for the VIP room to exaggerate the warehouse look and to divide the rooms, so that the customers can enjoy a quiet and cosy place to dine. Throughout the interior we have used cement flooring combined with a washed off cement surface on the ceiling to create a raw treatment. We have used a mixture of walnut brown and navy blue colours and for a stylish finish a marble table top in the centre of the room for a sophisticated and youthful twist.

  • Eat @ Ease

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["VN"] [Published] 15 thiết kế quầy bar tại gia và nhà hàng vừa đẹp vừa dễ áp dụng
  • Eat @ Ease

  • Eat @ Ease

  • Eat @ Ease

  • Eat @ Ease

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["VN"] [Published] 15 thiết kế quầy bar tại gia và nhà hàng vừa đẹp vừa dễ áp dụng
  • Eat @ Ease

  • Eat @ Ease

  • Eat @ Ease

Admin-Area