Mister Glory Ltd

Mister Glory Ltd

Mister Glory Ltd
Mister Glory Ltd
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Evergreen

Evergreen
A rooftop filled with lights and shadows 

There's nothing better than enjoying the sunshine at home. Comprising of an opened kitchen and a wooden work desk, the rooftop in Sai Kung takes inspiration from the forested surroundings.

Keen to blur the boundaries between indoors and outdoors, the walls were painted in white and sky blue. Wooden elements and earth colours are also used to create the feeling of nature, coherent with the environment around the house.

With abundant natural light, a sliding door is mounted between the passage of the lower floor and the rooftop. When it is opened, the staircase is closed and this allows more air and sunlight to pass through the dining area. Making artful use of the rooftop with two immovable pillars, the designer tailor made the work table fitting with the pillars.

Theme: Evergreen
Location: Sai Kung
Size: 260 sq. ft

  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

Admin-Area