Peak House by Original Vision | homify
Change profile photo
Change cover
Original Vision
Original Vision

Original Vision

Original Vision
Original Vision
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Peak House

Living, study, kitchen and dining spaces are all integrated over two floors and unified by a double height void that is the definitive feature of this dynamic home. 6m high sliding doors allow the full frontage of this atrium space to open out to the gardens and the stunning view beyond breaking down the barrier between indoors and out.

The owner's eclectic collection of art and artifacts has been provided a fitting backdrop with the simple yet sophisticated selection of materials brought together with contemporary detailing and juxtaposition.

Location
The Peak, Hong Kong
  • Peak House:  Living room by Original Vision, Modern

    Peak House

  • Peak House:  Living room by Original Vision, Modern

    Peak House

  • Peak House:  Stairs by Original Vision, Modern

    Peak House

  • Peak House:  Living room by Original Vision, Modern

    Peak House

  • Peak House:  Living room by Original Vision, Modern

    Peak House

  • Peak House:  Terrace by Original Vision, Modern

    Peak House

  • Peak House:  Kitchen by Original Vision, Modern

    Peak House

  • Peak House:  Dining room by Original Vision, Modern

    Peak House

Admin-Area