Stanley Penthouse | homify
Original Vision
Original Vision
Original Vision
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Stanley Penthouse

By combining two already spacious penthouse apartments, the space required to create a loft style environment was amply met. Simplicity, openness and light are the principal contributory elements to this empty nest with the main living, dining and kitchen space being the focus onto which all other rooms open.

Textures and colours are kept natural and complimentary providing a contemporary yet warm ambiance that reflects the youthfulness of the owners. The roof space has been transformed into an open BBQ deck with dining and lounging functions and provides an easily accessible green space that compliments the openness of the interior.

  • Stanley Penthouse Original Vision Minimalist living room

    Stanley Penthouse

  • Stanley Penthouse Original Vision Minimalist dining room

    Stanley Penthouse

  • Stanley Penthouse Original Vision Minimalist kitchen

    Stanley Penthouse

  • Stanley Penthouse Original Vision Minimalist living room

    Stanley Penthouse

  • Stanley Penthouse Original Vision Minimalist living room

    Stanley Penthouse

  • Stanley Penthouse Original Vision Minimalist media room

    Stanley Penthouse

  • Stanley Penthouse Original Vision Minimalist study/office

    Stanley Penthouse

  • Stanley Penthouse Original Vision Minimalist study/office

    Stanley Penthouse

  • Stanley Penthouse Original Vision Minimalist bedroom

    Stanley Penthouse

  • Stanley Penthouse Original Vision Roof

    Stanley Penthouse

Admin-Area