Interweaving Workspace by Lot Architects Ltd | homify
Change profile photo
Change cover
Lot Architects Ltd
Lot Architects Ltd

Lot Architects Ltd

Lot Architects Ltd
Lot Architects Ltd
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Interweaving Workspace

Sitting at the top floor of Science Park in Hong Kong, Lot Architects has designed a 700 sqm working space for UMEC, a research and development company in AI & 5G industry. The design approach was to create a open and flexible plan for expanding purposes while maintaining a visual connectivity in the whole office.To divide the office space efficiently, common & communal spaces such as meeting rooms, town hall and breakout areas were placed near the entrance and corners of office. These spaces not only allow users to access and use quickly but also act as pockets separating common area and working area in the office. These pockets interweave in between office spaces to create a pleasant and spacious home-office atmosphere.

Total dimensions
700 m² (Area)
  • townhall Modern office buildings by Lot Architects Ltd Modern

    townhall

  • pantry Modern office buildings by Lot Architects Ltd Modern

    pantry

  • reception Modern office buildings by Lot Architects Ltd Modern

    reception

  • meeting space Modern office buildings by Lot Architects Ltd Modern

    meeting space

  • meeting room Modern office buildings by Lot Architects Ltd Modern

    meeting room

Admin-Area