Box House by The Chase Architecture | homify
Change profile photo
Change cover
The Chase Architecture
The Chase Architecture

The Chase Architecture

The Chase Architecture
The Chase Architecture
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Box House

Box House is conceived as a flexible living space for a small family built into the side of a hill in Hayama near Tokyo. All the rooms open plan but separated by split levels. Lots of windows connect the spaces to the garden and hillside. The bathroom has a window to the living room and another to the garden to allow views straight out.

  •  Houses by The Chase Architecture, Modern

    Entrance facade

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 2
    ["CO"] [Published] 17 ideas de casas modernas cerradas al exterior
    ["DE"] [Published] Welche Dachform für mein Haus?

    Corrugated aluminium siding with white framed double glazing.

  •  Kitchen by The Chase Architecture, Modern

    Open plan kitchen dining room

    Plywood ceilings, concrete worksurfaces and polished screed floor.

  •  Houses by The Chase Architecture, Modern

    Rear terrace

  •  Kitchen by The Chase Architecture, Minimalist

    Kitchen

    Concrete worksurface.

  •  Terrace by The Chase Architecture, Modern

    Outside terrace

    Corrugated aluminium siding with polished concrete slab.

  •  Living room by The Chase Architecture, Minimalist

    Box House

  •  Living room by The Chase Architecture, Modern

    Box House

  •  Living room by The Chase Architecture, Modern

    Box House

  •  Corridor & hallway by The Chase Architecture, Minimalist

    Box House

  •  Corridor & hallway by The Chase Architecture, Minimalist

    Box House

Admin-Area